Teglparken

Oplev over 140 forskellige mursten i den frie natur

TeglParken er lavet til alle dem som går i byggetanker og ønsker at bygge med teglsten. Parken er Danmarks største af sin slags og består af over 140 forskellige tegl- og belægningssten fra de bedste teglværker i kongeriget.

Når man ser stenene i brochurer og i showrooms er det vanskeligt at vurdere, hvordan muren kommer til at se ud i virkeligheden? I sol, skygge, regn, frost eller sne. Vinter eller sommer. Morgen eller aften…

Derfor har vi lavet TeglParken, hvor du kan gå stille og roligt rundt og bliv inspireret og fornemme en væg eller en belægning af den sten du har fået smag for. Der er ikke nogen til at forstyrrer og parken er åben, så længe du er her. Besøg TeglParken i forskelligt vejr og SE, FØL OG VURDÉR hvordan din sten ”lever” i forskelligt vejr – man får ikke bare en sten, men et væld af nuancer og indtryk når man vælger smukke teglsten.

Teglsten passer til vores klima, er vedligeholdelsesfrit og signalerer kvalitet og god smag. Vi håber, du vil synes om gåturen gennem parken og de indtryk det efterlader, og at du inspireret og afklaret kan komme videre med byggetankerne.

Rigtig god tur i TeglParken.