Buen Kolding Vejle Kalk- Og Mørtelværk
Buen11_01
Buen11_02
Buen11_03
Buen11_04
previous arrow
next arrow

Buen Kolding

Andersen Partners og Nykredit flytter sammen på Gimbel-grunden

Advokaterne Andersen Partners flytter i 2020 sammen med Nykredit ind i Campus-området i Kolding midtby. De to virksomheder har valgt at rykke sammen i det nye kontorhus ”Plinten”. ”Plinten” er tegnet af arkitekt Jesper Thyge Brøgger fra Odense og opføres af totalentreprenør Daugaard Pedersen i syv etager på Gimbel-grunden.

Jakob Ravnsbo, partner, Andersen Partners:

”I Andersen Partners ser vi frem til sammen med Nykredit at tage del i det spændende område, der de seneste år har udviklet sig i Campus-området med blandingen af finansielle virksomheder, liberale erhverv, rådgivere og uddannelsesinstitutioner og studerende. Området omkring Campus, Design City og inderhavnen undergår en udvikling, som vi ønsker at være en del af.

Vores medarbejdere vil nyde godt af nye, moderne kontorfaciliteter på en unik beliggenhed nær offentlige transportmidler.”

Mogens B. Sørensen, regionsdirektør, Nykredit:

”Nykredit ser frem til at byde kunder velkommen i moderne lokaler et stenkast fra, hvor vi bor i dag. Som bank og realkreditinstitut er det både spændende og naturligt for Nykredit at være med til et banebrydende byggeri, der følger udviklingen i Kolding.”

Murstenstype: Egernsund Forest 2.4.48
VKM Funktionsmørtel F5 - Antracit 1540
VKM Funktionsmørtel F5 - Gråhvid
Buen, 6000 Kolding

Totalentreprenør: Daugaard & Pedersen
Murerentreprise:
EMR Murer & Entreprenør A/S
Arkitekt: Jesper Thyge Brøgger
Bygherre: Daugaard & Pedersen

Udgivet i Jylland / Fyn, Referencer.